Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Sense categoria

L’empresari José María Torres, amb una trajectòria empresarial i institucional contrastada i una vocació social en defensa dels interessos dels empresaris, suma suports tant per part de les grans empreses com de les pimes a la seva candidatura a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona.

L’empresa de distribució alimentària Sorli, la companyia de transport internacional i multimodal J. Gibert, la Unió d’Associacions Xineses de Catalunya, la multinacional de gimnasos Snap Fitness Iberia i l’empresa dedicada a les residències per a la tercera edat i centres de dia La Vostra Llar Group es sumen a les organitzacions Veolia Serveis de Catalunya, BioMedical Logistics, Maxchief Europe, ACEDE Catalunya i Ideal Life, que ja van comunicar els seus suports al presint de Numintec José María Torres.

Segons Torres, la Cambra de Comerç de Barcelona ha de recuperar el lideratge de les seves funcions legítimes i reivindicar el seu paper clau en la internacionalització dels negocis tot comptant amb les diferents cambres distribuïdes per tot el món.

Notícia a LA VANGUARDIA