Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies

 

“Feina o fills, la disjuntiva femenina perdura”. Així titula l’Econòmic (setmanari d’informació i anàlisi sobre l’empresa d’El Punt Avui) el reportatge sobre conciliació i igualtat que publica al número 203 corresponent a la setmana de l’1 al 7 de novembre.

Des de l’esclat de la crisi, les mesures d’austeritat i la por dels treballadors han aturat els avanços en conciliació i igualtat. Els experts reclamen un canvi en l’estil de direcció i la cultura empresarial.

El reportatge inclou les opinions de diversos acadèmics, sindicats i empreses, així com la de l’Ajuntament de Barcelona gràcies a la gestió de Bottini com a gabinet de premsa de ‘Barcelona 2014, Any de la Família’, una commemoració que impulsa el consistori i que, entre d’altres qüestions, vol ressituar la conciliació laboral i familiar en el centre de l’atenció pública.

En aquest sentit s’inclou la valoració de Carme Carrera, tècnica del Programa de Temps i Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Barcelona, impulsor de la Xarxa de Nous Usos Socials del Temps (NUST); així com també la d’Annemie Drieskens, preidenta de la Conferedació d’Organitzacions Familiars de la UE (COFACE), que recentment va ser a Barcelona en una jornada organitzada per la Xarxa NUST.

L’Econòmic 01-07Nov14