Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies
  • El grup Sorli inicia un procés per substituir les bosses de plàstic per bosses compostables i de ràfia tant a la caixa com a les seccions.
  • Amb aquesta acció Sorli s’avança a la directiva aprovada pel Parlament Europeu que prohibirà la comercialització de productes de plàstic d’un sol ús el 2021

Barcelona, 3 de juliol de 2019.- L’empresa catalana de distribució alimentària Sorli ha començat un procés de substitució de la totalitat de bosses de plàstic dels seus establiments per bosses compostables i de ràfia. D’aquesta manera, Sorli eliminarà la totalitat de bosses de plàstic als més de 100 supermercats que el grup Sorli té a Catalunya, fet que suposarà una inversió addicional de 200.000 euros anuals. L’eliminació de les bosses de plàstic es realitzarà tant en les caixes com en les seccions dels establiments i s’emmarca dins de l’aposta de la companyia per la sostenibilitat.

Amb aquesta decisió, el grup Sorli segueix un model mediambientalment sostenible tot contribuint a la reducció de residus de plàstic, avançant-se així a la directiva comunitària 2018/0172 aprovada pel Parlament Europeu. Segons el propi Parlament Europeu, els productes de plàstic són els causants del 70% de la brossa marina i esdevenen particularment problemàtics els productes lleugers d’un sol ús, com les bosses, perquè poden absorbir toxines i transcórrer llargues distàncies que perjudiquen la biodiversitat marina. Amb aquesta aposta per la sostenibilitat, Sorli també vol demostrar que eliminar la comercialització de productes de plàstic d’un sol ús, no és només necessari, sinó que també és viable.

Sorli és propietat de Superficies de Alimentación, empresa familiar amb capital 100% català fundada l’any 1923 a Barcelona. Actualment, la companyia compta amb diferents línies d’activitat com són els supermercats, les botigues Sorli Nyam, les gasolineres, els centres esportius i de salut, els restaurants i cafeteries i un centre comercial exclusiu (Sorli Emocions) que inclou un hotel de 4 estrelles. Prop de 1.800 persones treballen a Sorli, de les quals un 90% tenen contracte fixe.

Per a més informació: Víctor Bottini victor@bottini.cat 679 98 33 46 // Adrià Gratacós press@bottini.cat 673 15 36 45