Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies

 

Demà 11 de setembre a les 22H s’estrena la nova temporada del programa d’informació econòmica i d’empresa “Econòmix” dirigit i presentat per Víctor Bottini a RNE4, cadena que ha decidit apostar per l’economia ampliant a una hora aquest espai que s’emetrà cada divendres de 22 a 23H.

La principal novetat és la incorporació d’una tertúlia d’actualitat per la qual es seguirà comptant amb col·laboradors plurals del món acadèmic i universitari, de les patronals, sindicats i del periodisme especialitzat en informació econòmica. En el marc de la tertúlia segueix també la secció de l’oferta laboral de la setmana de la mà de Gi Group.

Finalment, l'”Econòmix” oferirà de nou aquesta temporada els 4 “móns” per parlar d’aspectes claus dels àmbits immobiliari (amb Laborde Marcet), financer, fiscal-laboral (amb Morera Auditores y Asesores) i de la petita i mitjana empresa.

Per aquest primer programa de la temporada, demà dia 11 a les 22H, comptarem amb la participació de Josep Lladós (professor d’economia de la Universitat Oberta de Catalunya) en el comentari d’actualitat, mentre que la tertúlia, centrada en l’estat actual de l’economia catalana, estarà protagonitzada per Carlos Gonzalvo (professor d’economia i finances d’EADA Business School) i Ramon Roca (periodista i director del setmanari ‘L’Econòmic’). Finalment, a “Món Pyme” coneixerem Scytl, líder mundial en solucions segures de vot electrònic, de gestió d’eleccions i de modernització electoral. I ho farem amb el seu vicepresident sènior de desenvolupament corporatiu, Pablo Sarrias.

Us recordem freqüències de RNE4: BARCELONA: Collserola 100.8, Collsupina 104.7, Igualada 106.9, Montserrat 103.8, San Pere de Ribes 106.3 / GIRONA: La Molina 90.8, Olot 106.6, Palafrugell 103.0, Rocacorba 106.2 / LLEIDA: Alpicat 87.9, Baqueirea 93.3, Bossot 102.3, Pont de Suert 104.9, Solsona 93.7, Soriguera 90.6, Viella 102.6 / TARRAGONA: Montecaro 90.7, Musara 88.8. També ens podeu escoltar en directe a la web de RNE4 

Us esperem!