Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies

El ‘Telenotícies Migdia’ de TV3 va emetre ahir diumenge 13/07 un reportatge sobre la conciliació personal, laboral i familiar fruit de la presentació del Pacte del Temps impulsat per l’Ajuntament de Barcelona.

Al reportatge, gestionat per Bottini Communication, s’inclou l’exemple de l’empresa GLOBAL PLANNIG SOLUTIONS, membre de la XARXA NUST, que agrupa empreses compromeses a facilitar una millor gestió del temps. També es parla de les dificultats de conciliar per part de les dones treballadores que són mares de la mà de la Clàudia, que té 43 anys, una nena petita i una botiga.

Al reportatge es parla de la presentació del Pacte del Temps i s’inclouen les opinions d’ANNA MERCADÉ (presidenta de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona) i IRMA ROGNONI (regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats de l’Ajuntament de Barcelona).

Abans del reportatge s’aporten dades sobre els horaris laborals a Catalunya i després s’entrevista a Sara Berbel, doctora en Psicologia social i membre de la plataforma “Ara és l’hora”. També es recorda que dijous 17/07 es reunirà al Parlament de Catalunya la Comissió per a la Reforma Horària que ha de posar les bases perquè es pugui tirar endavant una nova regulació d’horaris. L’any vinent es faran proves pilot per territori i sectors amb l’objectiu de conciliar la vida personal, familiar i laboral.

El conjunt de tota la informació la trobareu en el següent link del minut 17’36’’ al 24’55’’. I, concretament, el reportatge sobre el Pacte del Temps del 18’28” al 21’08”:

TV3-TELENOTÍCIES MIGDIA 13/07