Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies

Bottini Ràdio va estrenar ahir dilluns 15 de setembre una nova producció radiofònica presentada per Víctor Bottini i centrada en divulgar qüestions econòmiques i empresarials. Es tracta de ‘La Brúixola de l’economia’, que s’emetrà cada dilluns a les 21:30H a Onda Cero Catalunya en el marc del magazine ‘La Brúixola’ conduït per Robert Calvo.

El primer espai de la temporada el varem iniciar amb la previsió borsària de la setmana de la mà de Paula Hausmann (analista de GVC Gaesco). A continuació, Jordi Goula (periodista de La Vanguardia especialitzat en economia) i David Elvira (economista) van protagonitzar la tertúlia d’actualitat econòmica. Amb ells varem valorar les previsions de la Fundació de Caixes d’Estalvi (FUNCAS), que ha elevat una dècima la previsió de creixement del PIB per aquest any i per al 2015 fins un 1,3% i un 2% respectivament a causa de la millora esperada del consum intern. També varem parlar del número de concursos empresarials a Espanya, que aquest passat mes d’agost ha augmentat però no ha trencat la tendència de millora dels indicadors de mortalitat empresarial tenint en consideració l’estudi d’Informa D&B.

Finalment, la primera ‘Brúixola de l’economia’ de la temporada es va completar amb l’entrevista d’innovació i emprenedoria, en què Joan Torrella (director de Turisme de l’Ajuntament de Barcelona) ens va parlar de la capitalitat de Barcelona en matèria d’organització de congressos mèdics.

AUDIO LA BRÚIXOLA DE L’ECONOMIA (A PARTIR DEL MINUT 56′)