Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies

Albino Campo, CIO de la Cambra de Comerç de Barcelona, va entregar ahir el premi eAward 2014 a la millor solució en el cloud a José María Torres, director general de Numintec, empresa tecnològica líder en solucions de telefonia en el núvol.

Els eAwards premien els millors negocis online d’Espanya i s’atorguen anualment per l’empresa eWorld, editora de la revista professional d’eCommerce i màrqueting online eMagazine i la fira eShow. Els eAwards reconeixen públicament les innovacions desenvolupades per les pàgines Web espanyoles, la seva excel·lència, professionalitat, investigació i desenvolupament amb l’objectiu de millorar l’experiència de compra dels clients o navegants, convertint-se així en referents d’èxit per al sector del comerç electrònic i el màrqueting online.

L’acte d’entrega del guardó va tenir lloc al Teatre Principal de Barcelona en el marc del saló eShow, la fira dedicada al Ecommerce, Marqueting Online, Hosting & Cloud Computing, Social Media, Mobile i Digital Signage que té lloc a Barcelona.