Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies, Premsa

El proper dimarts 18 de juny a les 18H  l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (Avinguda de l’Estadi, 12 -22, Barcelona) acollirà la colenda de la setena edició del programa d’Educació Financera a les Escoles de Catalunya (EFEC), un projecte impulsat per l’Institut d’Estudis Financers conjuntament amb els departaments de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda i d’Educació de la Generalitat de Catalunya. A l’acte es donaran a conèixer les xifres rècord dels centres escolars i alumnes participants que han rebut formació financera en l’edició d’enguany del programa.

La inauguració de l’acte anirà a càrrec del director general de l’Institut d’Estudis Financers, Josep Soler, i comptarà amb les intervencions de la Secretària d’Economia del Govern de la Generalitat de Catalunya, Natalia Mas, i la secretaria general del departament d’Educació de la Generalitat, Nuria Cuenca.

També participaran a la cloenda representants dels centres escolars, centres de formació d’adults i centres de formació professional i voluntaris, així com de les entitats col·laboradores del programa. Al llarg de l’acte es durà a terme l’entrega de premis del 4t concurs d’infografies realitzades pels alumnes participants en el programa d’arreu del territori i l’entrega de diplomes als centres escolars i al voluntariat.

L’Institut d’Estudis Financers (IEF) és una entitat de referència en la formació i divulgació bancària i financera, creada per les entitats de crèdit de l’Estat més rellevants i per la Generalitat de Catalunya, per afavorir la competitivitat, l’eficiència i la internacionalització del sector financer, així com la promoció de noves iniciatives.

Acte de Cloenda de la 7a Edició del programa d’Educació Financera (EFEC)
Dia: Dimarts 18 de juny del 2019
Hora: 18h
Lloc: Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (Avinguda de l’Estadi, 12 -22, BCN)