Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Comunicats de premsa, Notícies, Premsa

Del 8 al 13 d’octubre de 2017 tindrà lloc a Sidney el Congrés Anual de l’Associació Internacional d’Advocats (IBA), organització líder mundial de professionals del dret internacional i associacions d’advocats. La Dra. Maria José Esteban Ferrer, sòcia de Bufete Escura, participarà com a ponent al congrés d’IBA amb la ponència “Ecosistema legal: com es veu l’evolució actual i on ens condueix?”.

María José Esteban és professora a ESADE i investigadora afiliada a la Harvard Law School Center on the Legal Profession. La seva activitat investigadora se centra en els àmbits de la innovació, la gestió de la qualitat i la globalització d’organitzacions de serveis professionals. Esteban publica regularment en revistes acadèmiques i participa com a ponent en seminaris i conferències relatius a les seves àrees d’especialitat.

Advocada en exercici amb més de vint anys d’experiència, Esteban és sòcia de Bufete Escura i forma part de la llista d’Best Lawyers Espanya. La professora Esteban és doctor suma cum laude en Administració d’Empresa i recentment va ser elegida com a membre de la Royal European Academy of Doctors.

NP Escura-Participación MJ Esteban Congreso IBA Sidney Agosto17