Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies

 

 

La Fundació Catalunya Societat Civil, presidida per l’advocat i economista Jacint Soler Padró, ha organitzat avui al Cercle del Liceu de Barcelona un dinar per tractar el jihadisme a Catalunya comptant amb el catedràtic de Ciència Política i de l’Administració de la Universitat de Barcelona Joan Anton Mellón.

L’islamisme radical és un dels fenòmens polítics claus del segle XXI i per contrarestar els riscos de l’islamisme radical és necessari realitzar un bon anàlisi estratègic. Joan Anton Mellón, autor del llibre “Islamismo Yihadista: radicalización y contrarradicalización” ajuda a entendre el terrorisme jihadista considerant un estudi realitzat per la Universitat de Barcelona per la contra-radicalització pro-activa de les comunitats islàmiques al nostre territori.

La Fundació Catalunya Societat Civil és una entitat capdavantera de la gent amb força i inquietuds del país, amb més de mil persones vinculades a la institució. Presidida pel conegut advocat i economista Jacint Soler Padró, es va constituir l’any 2005 com un “laboratori d’idees”, una plataforma independent i oberta als catalans amb iniciativa que es reuneix periòdicament per debatre temes de gran interès i actualitat (econòmics, polítics, socials i culturals). Darrerament la Fundació s’ha pronunciat per un “gradualisme” en la històrica qüestió catalana. Muriel Casals i Elpidio José Silva han estat els darrers convidats.

FCSC-Jihadisme160715