Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Sense categoria
Ahir diumenge 28 de maig la Plaça de l’Univers de Fira de Barcelona va acollir la SuperFesta de Sorli, l’esdeveniment anual que la principal empresa catalana de distribució alimentària dedica als nens d’entre 3 i 12 anys.
En paraules del director general de Sorli Josep Figueras “la proximitat i el tracte familiar, valors de la companyia, han estat presents durant tota la jornada”.
Enguany la 14a edició de la SuperFesta ha aglutinat unes 10.000 persones entre nens i acompanyants i ha tingut com a protagonista la ciència comptant amb la realització de diverses activitats de la mà del físic i divulgador científic Dani Jiménez.
Figueras ha destacat que “durant els 14 anys de celebració de la SuperFesta de Sorli sempre hem escollit un tema de divulgació general que sigui d’alt interès per les famílies”. A més, hem constatat que “La ciència ha estat un temari que ha generat molta activitat a les xarxes socials”.
Cal afegir que els assistents han pogut gaudir de moltes altres atraccions com circuits btt, futbol, llits elàstics, tallers de cuina i degustacions de productes d’alimentació. Per Josep Figueras “la SuperFesta és un punt de trobada entre els clients i els proveïdors on destaca la gran aposta de Sorli per la fidelització”.