Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies

El curtmetratge El Corredor (The Runner), dirigit per José Luis Montesinos i produït per Bastian Films, Caduco Films i José María Torres (president de Numintec), ha estat seleccionat a la secció oficial FOCUS ON WORLD FILMS del FESTIVAL INTERNACIONAL FILMS DU MONDE DE MONTREAL. Després d’haver realitzat la seva premier americana al Festival de Palm Springs (Califòrnia), El Corredor competirà al país veí, Canadà.

LAUREL MONTREAL

El Corredor és una faula del món laboral en temps de crisi. Està protagonitzat pels actors Miguel Ángel Jenner i Lluís Altés, els quals han guanyat el Premi al Millor Actor en diferents festivals pels seus papers a El Corredor (The Runner).

El Corredor es va estrenar al Festival Internacional de Cinema de Valladolid (SEMINCI), aconseguint el guardó al MILLOR CURTMETRATGE EUROPEU. Actualment està nominat als EUROPEAN FILM AWARDS (Premis de l’Acadèmia de Cinema Europeu) com a Millor curtmetratge 2015.

El curtmetratge ha estat guardonat amb el PREMI GAUDÍ de l’Acadèmica de Cinema de Catalunya i es troba preseleccionat als PREMIS GOYA de l’Acadèmia de Cinema Espanyol.

El Corredor compta amb una dilatada experiència pel que fa a festivals, sent seleccionat en seccions oficials de prestigiosos Festivals Internacionals com CLERMONT FERRAND (França), FLICKERFEST (Austràlia), CORTOGENIA (Millor Guió), KIEV, PARIS, GIJÓN (Espanya), HUESCA (Espanya), MEDIT INTERNATIONAL FILM FESTIVAL (Millor curtmetratge social). A més del MAREMETRAGGIO TRIESTE INTERNATIONAL FILM FESTIVAL (Itàlia), l’SPLIT CROATIA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL o al FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE DE SEÜL (SESIFF).

Més informació a www.numintec.comwww.therunnerthefilm.com