Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies

Aquest migdia la Fundació Catalunya Societat Civil, presidida per Jacint Soler Padró, organitza al saló d’Actes del Cercle del Liceu una conferència-debat en què el magistrat Elpidio José Silva abordarà la relació entre justícia, empresa i corrupció política.

Bottini Communication gestiona la convocatòria de premsa de la conferència del conegut com a “jutge del Cas Blesa”, el qual està pendent del judici del Tribunal Suprem per la seva actuació en la instrucció d’aquest cas que va portar a la presó l’expresident de Caja Madrid.

Elpidio José Silva, magistrat actualment en excedència, és president de la Xarxa Europea contra la corrupció i del Movimiento Red de lluita contra la corrupció a nivell institucional a Espanya. Elpidio José Silva també és director del despatx d’advocats Elpidio Silva Abogados i professor de Dret Penal i Criminologia a la Universitat Complutense de Madrid.

La Fundació Catalunya Societat Civil és una entitat capdavantera de la gent amb força i inquietuds del país, amb més de mil persones vinculades a la institució. Presidida pel conegut advocat i economista Jacint Soler Padró, es va constituir l’any 2005 com un “laboratori d’idees”, una plataforma independent i oberta als catalans amb iniciativa que es reuneix periòdicament per debatre temes de gran interès i actualitat (econòmics, polítics, socials i culturals). Darrerament la Fundació s’ha pronunciat per un “gradualisme” en la històrica qüestió catalana. Muriel Casals ha sigut la darrera convidada a explicar el seu projecte d’independència des de la vessant econòmica.