Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies

Com a gabinet de premsa de Chiorino Ibérica, Bottini comunica que Carles Bartomeus, fins ara director general de la companyia, assumeix el càrrec de conseller delegat fruit de la constitució d’un consell d’administració en el qual participarà la família Chiorino.

Chiorino Ibérica ha assolit aquest 2014 els objectius del pla estratègic fixats l’any 2010. En concret, la previsió de facturació per al present exercici és de 7.400.000€ contant amb l’activitat a Espanya i Portugal, fet que suposa un increment del volum de negoci d’un 60% respecte al període de 2010.

El Grup Chiorino, fundat el 1906 a Biella (Itàlia), és líder en la producció de bandes transportadores i corretges de transmissió. Amb seu central a la mateixa ciutat on es va constituir, Biella (Itàlia), el grup exporta a 60 països i compta amb un total de 19 filials, entre les quals es troba Chiorino Ibérica per a Espanya i Portugal. Chiorino Ibérica subministra bandes transportadores i corretges de transmissió per a diversos sectors industrials, destacant el de la indústria alimentària.

El ja conseller delegat de Chiorino Ibérica Carles Bartomeus és DGM per l’escola de negocis ESADE i compta amb 25 anys d’experiència en el sector industrial dels elements de transport i transmissió dels quals 12 d’aquests han estat dedicats a Chiorino.