Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies

Com a gabinet de premsa de Bufete Escura, Bottini gestiona la comunicació de la integració del despatx especialitzat en Dret de Família i Dret Internacional Frouchtman, Sant i Josa a Escura, la qual reforça el seu portfoli de serveis i les seves instal·lacions a Barcelona.

Fundat el 1985, Frouchtman, Sant i Josa és un despatx de reconeguda tradició a la ciutat comtal, i compta en el seu equip directiu amb Albert Sant, especialitzat en Dret d’Empresa i en Dret Internacional; Sonia Frouchtman, reconeguda com una destacada advocada en Dret de Família; i Ferran Josa, especialista en Dret d’Empresa i Dret de Responsabilitat Extracontractual. La integració de Frouchtman, Sant i Josa suposa també per a Bufete Escura la seva incorporació a la xarxa internacional d’advocats Interlegal.

Amb motiu de la integració de Frouchtman, Sant i Josa, Bufete Escura també amplia les seves oficines amb l’obertura d’unes noves instal·lacions al carrer Comte Borrell 303 de Barcelona, que s’uneixen a les actualment existents al carrer Londres 43. Amb una superfície de 280 m², les noves oficines de Comte Borrell 303 acolliran el nou equip així com al departament de serveis fiscals.

Bufete Escura, despatx fundat el 1905, està reconegut per les principals guies internacionals amb un dels despatxos líders a Barcelona, havent estat reconegut per Best Lawyers, Chambers i Legal 500.