Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies

El Bufete Escura, despatx d’advocats i economistes de Barcelona, crea ‘Indian Desk’, una àrea especialitzada en l’assessoarment legal, fiscal i laboral tan d’empreses índies amb interessos a Espanya com de companyies espanyoles que volen invertir a l’Índia, un dels països amb majors expectatives de creixement econòmic.

Els serveis de ‘Indian Desk’ inclouen assessorament legal en les àrees de dret mercantil-societari, urbanisme, laboral, immobiliari, de tecnologies de la informació, administratiu, processal i arbitratge, fiscal, penal i civil. A més, també ofereix la gestió i outsourcing a nivell fiscal i de recursos humans.

El nou ‘Indian Desk’ està integrat per advocats espanyols i indis tan a Espanya com a la Índia, conformant un equip de professionals especialitzats en les relacions entre els dos països i amb un ampli coneixement de la normativa d’Espanya i de la Índia. L’oficina a la Índia estarà dirigida per Pablo Castells, advocat resident i amb una llarga experiència a la Índia. ‘Indian Desk’ oferirà els seus serveis a empreses i institucions espanyoles i índies, especialment a companyies inversores espanyoles interessades en el desenvolupament del seu negoci a la Índia.

Bufete Escura

Bufete Escura, fundat el 1905, és un despatx d’advocats i economistes especialitzat en la prestació de serveis a col·lectius i entre ells, a col·legis professionals, entitats patronals i empresarials. Actualment, és un dels pocs despatxos espanyols que ha obtingut el reconeixement de les prestigioses guies jurídiques internacionals Chambers&Partners, Legal 500 i Best Lawyers.