Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies

 

Avui dilluns 31 d’agost a les 21:15H Bottini Ràdio torna a Onda Cero Catalunya amb la tertúlia d’actualitat econòmica de ‘La Brúixola’ moderada per l’economista Víctor Bottini. Cada dilluns, diversos experts del món acadèmic, empresarial i periodístic ens ajudaran a difondre i analitzar qüestions econòmiques que ens afecten a tots.

En aquest primer espai de la temporada, Josep Maria Valls de Renta4 analitzarà com està previst que evolucionin els mercats aquesta setmana. A la tertúlia, Antoni Abad (president de la patronal CECOT) i Agustí Sala (president de l’Associació de Periodistes d’Informació Econòmica de Catalunya-APIEC i periodista d’economia d’El Periódico de Catalunya) comentaran la volatilitat i incertesa que viu l’economia mundial a causa dels dubtes sobre el creixement econòmic de la Xina i valoraran la xifra de dèficit de l’estat, que segons dades del Ministeri d’Hisenda, es situa fins al mes de juliol en 26.773 milions d’euros en termes de comptabilitat nacional, un 17% menys que en el mateix període de 2014, el que equival al 2,44% del PIB, davant al 3,05% d’un any abans.

Podeu seguir el programa als dials Barcelona 93.5 FM, Lleida 94.1 FM, Tarragona 95.3 FM, Girona 98.9 FM, Vilanova 96.3 FM i Alt Maresme 102.4 FM o a:

http://www.ondacero.es/emisoras/catalunya/barcelona/directo/