Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies

Bottini va produïr en el mes de juliol un programa de ràdio especial sobre interiorisme a Onda Cero Catalunya dedicat a parlar de les últimes tendències en el disseny d’interiors.

A la tertúlia Carlos Ojinaga (arquitecte i propietari d’Ojinaga, estudi d’arquitectura, interiorisme i disseny de Barcelona) i Nacho de la Vega (interiorista amb botiga pròpia a Madrid) van analitzar les noves tendències en interiorisme a les llars però també a nivell professional per a l’hoteleria i la restauració, dos àmbits lligats al turisme, un dels sectors d’activitat més importants en l’economia de Barcelona i Madrid. En aquest sentit, també varem poder escoltar quina és l’aposta pel disseny d’interiors de l’Hotel Casa Fuster de Barcelona (amb el seu director Aleix Carbonell) i de l’Hotel W Barcelona (amb la seva portaveu Stefanie Roth). A més, el responsable del departament tècnic i de qualitat del Gremi de Restauració de Barcelona, Josep Maria Servent, va explicar què demanden els establiments de restauració a l’interiorisme.

L’especial sobre interiorisme es va completar amb una entrevista sobre les novetats en l’aplicació de l’art a l’interiorisme de la mà de la Galeria d’Art Carles Taché de Barcelona, fundada el 1986 per Carles Taché, que també presideix Art Barcelona, la primera associació de galeries d’art contemporani que es va crear a Espanya i que reuneix les galeries més emblemàtiques de Barcelona.

Finalment, el programa sobre interiorisme també va incorporar una entrevista sobre els teixits a la llar amb Joan Aymerich, gerent per a Espanya i Portugal de JAB Anstoetz, una companyia alemanya dedicada a la producció de teixit per a la decoració.

AUDIO PROGRAMA RÀDIO INTERIORISME