Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies

Bottini ha gestionat el reportatge que el programa ‘Efectes Positius’ (produït per ‘La Xarxa Televisió’ i emès en 31 televisions locals de Catalunya), ha emès sobre el somni de l’Àlex fet realitat gràcies a la col·laboració de Numintec amb get your dreams fundació.

Àlex, un nen de 17 anys amb una deficiència en la transportadora de la creatina cerebral que li afecta el desenvolupament cerebral, presenta una discapacitat intel·lectual del 86% que li afecta el llenguatge i li impedeix comunicar-se amb el seu entorn. Gràcies al suport de la companyia de telecomunicacions especialitzada en telefonia intel·ligent en el núvol Numintec, Àlex disposa ara d’una tauleta intel·ligent amb un programa informàtic a mida que li permet interactuar amb la seva família i amics a través de lletres, senyals i colors.

En el reportatge d’Efectes Positius podem veure l’Àlex i escoltar les opinions de la seva mare, Mari Carmen Suñé, així com les del president de get your dreams fundació Andrés Rosás, i les del director general de Numintec José María Torres.

REPORTATGE ‘EL SOMNI DE L’ÀLEX’ (DEL 01’19” AL 06’27”)