Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Comunicats de premsa, Notícies, Premsa

– La consultoria de comunicació Bottini Communication, fundada a Barcelona l’any 1986 i amb seu al districte 22@, està especialitzada en la producció, redacció i divulgació de continguts d’economia i empresa.

– El mètode de treball de Bottini està orientat a la consecució de resultats en els tres àmbits de prestació de servei: el gabinet de premsa, la producció radiofònica i la comunicació digital.

La consultoria de comunicació Bottini Communication acaba de complir 30 anys de vida. Bottini va ser fundada l’any 1986 per Víctor Bottini Santamaría, pioner en les relacions públiques a la ciutat de Barcelona, el qual va iniciar l’activitat amb la prestació de serveis publicitaris i de relacions públiques. Després de la defunció del fundador a l’any 2004, l’empresa ubicada al districte 22@ va ser liderada pel seu fill Víctor Bottini Alemany, economista i relacions públiques, el qual va centrar el negoci en els serveis de gabinet de premsa, producció radiofònica i comunicació digital.

Actualment Bottini Communication està especialitzada en produir, redactar i divulgar continguts d’economia i empresa i està formada per un total de 6 professionals, 3 dels quals són economistes. La consultoria crea estratègies i plans d’acció de comunicació offline i online amb l’objectiu d’aconseguir presència en els diferents mitjans de comunicació i xarxes socials per contribuir a la generació de la reputació corporativa de les empreses i els professionals. El mètode de treball de Bottini està orientat a la consecució de resultats i basat en l’adaptació del servei a les diverses necessitats dels clients a la vegada d’aportar un ampli coneixement de les rutines periodístiques.

Entre els seus clients destaquen organitzacions com el Col·legi d’Economistes de Catalunya, la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, el grup de distribució alimentària Sorli, el grup industrial cotitzant en el Mercat Alternatiu Borsari Tecnoquark, la firma d’advocats i economistes Bufete Escura, la tecnològica Numintec o els grups mediàtics Atresmedia i RTVE, entre d’altres.