Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Sense categoria

L’Auditori del Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC) ha acollit aquest dilluns el diàleg ‘Futbol i economia’ entre el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i l’economista i president de la Comissió d’Economia i Finances de l’Esport d’aquest organisme, Josep Maria Gay de Liébana. La trobada ha estat presidida pel degà del CEC, Joan B. Casas, i ha comptat amb la presència de col·legiats, estudiants i representants dels mitjans de comunicació.

Bartomeu ha donat la seva visió de l’actual situació que travessa el futbol en el context econòmic mundial, des de la seva perspectiva de president del FC Barcelona, un club que presenta una idiosincràsia molt particular respecte a la majoria dels clubs amb els quals competeix.

Gay de Liébana, per la seva part, ha plantejat a Bartomeu qüestions com ara els ingressos comercials, si el futbol espanyol està iniciant o no una època de menys desigualtats entre clubs pel repartiment dels drets de televisió, per com gestionar una entitat com el Barça, per la construcció d’una hipotètica Lliga europea i pel futur del futbol.

Nota de premsa Diàleg Bartomeu-Liébana