Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies

En el marc de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa, l’empresa de telecomunicacions especialitzada en serveis de cloud computing Numintec ha col·laborat amb get your dreams fundació per fer realitat el somni de l’Àlex, un nen de 16 anys amb una deficiència en la transportadora de la creatina cerebral que li afecta el desenvolupament cerebral. Amb una discapacitat intel·lectual del 86%, l’Àlex presenta problemes de llenguatge que li impedeixen comunicar-se amb el seu entorn.

Gràcies al suport de Numintec, l’Àlex disposa ara d’una tauleta intel·ligent amb un programa informàtic a mida que li permet interactuar amb la seva família i amics a través de lletres, signes i colors.

get your dreams fundació és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu convertir en realitat els somnis d’aquelles persones més necessitades a nivell afectiu per tal d’aportar-los moments d’alegria, esperança i il·lusió. Per aconseguir-ho, get your dreams fundació atén de forma individual aquelles persones amb discapacitat o bé amb dificultat socio econòmica per tal que puguin aconseguir els seus somnis.

Numintec és una empresa de telecomunicacions, especialitzada en serveis amb tecnologia Cloud Computing. La seva plataforma de telefonia en el núvol és una de les pioneres a nivell internacional i està dissenyada amb enginyeria i software propis. El seu objectiu és crear aplicacions que aportin intel·ligència de negoci a les empreses i que contribueixin a la millora de la productivitat i la competitivitat.