Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Sense categoria

L’Hotel Catalonia Plaza de Barcelona va acollir ahir la II Jornada Tributària organitzada pels Fiscalistes del Col·legi d’Economistes de Catalunya (FiscalistesCEC) amb ponències a càrrec, entre d’altres, del secretari d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya Lluís Salvadó, el director general del Departament de Gestió Tributària de l’AEAT Rufino de la Rosa o de l’advocat i soci de DMS Consulting Alejandro del Campo.

Entre les conclusions de la jornada destaquen:

– Es crearà un registre d’assessors fiscals a Catalunya amb l’objectiu de facilitar les obligacions tributàries i esdevenir un model millor de treball fonamentat en la cooperació. En aquest sentit, s’obre un nou futur per l’assessor fiscal.

– No hi haurà demora en l’entrada en vigor del sistema de Subministrament Immediat d’Informació (SII) que serà el proper u de juliol encara que hi ha empreses que observen dificultats per adaptar-se a temps i que efectivament els implicarà molt treball de nova gestió.

– Espanya té dos mesos per revisar el Règim sancionador del Model 720 sinó la Comissió Europea la demandarà front del Tribunal de Justícia de la Unió Europea.

– Les novetats de l’Impost sobre Societats tenen per objectiu augmentar la recaptació a curt termini.

NP II Jornada Tributària FiscalistesCEC MATÍ 23Feb17

NP II Jornada Tributària FiscalistesCEC TARDA 23Feb17