Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Comunicats de premsa, Notícies, Premsa

Avui 17 de maig s’ha celebrat un dinar-col·loqui sobre “La inversió estrangera a Cuba. Nous escenaris” al Círculo Ecuestre de Barcelona, ​​un club privat de llarga tradició a Catalunya i Europa que té com a objectiu conrear les aficions empresarials que comparteixen els seus membres per tal de posicionar-se com un instrument útil al servei de les empreses del país.

Al dinar-col·loqui han intervingut Juan Mendoza, àrbitre de la Cort Cubana d’Arbitratge Comercial i Vicedegà de la Facultat de Dret de la Universitat de l’Havana, i Julián Mateos, Advocat responsable de l’Àrea Cuba d’Hispajuris. La benvinguda ha anat a càrrec del vicepresident del Círculo Ecuestre, Antonio Delgado, mentre que el soci director de Bufete Escura i President de Hispajuris, Fernando Escura, ha moderat el col·loqui.

La jornada ha volgut apropar la realitat de la República de Cuba a les empreses estrangeres interessades a invertir en aquesta illa de l’Atlàntic després de les reformes introduïdes en el sistema econòmic per l’actual govern de Raúl Castro i de la normalització de relacions amb els EUA, que ha estès la possibilitat de la participació estrangera.