Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Comunicats de premsa, Notícies, Premsa

En una nota d’opinió amb motiu de la Jornada dels Economistes 2017 que tindrà lloc aquest proper divendres 27 d’octubre, el Col·legi d’Economistes de Catalunya constata que la transformació digital està modificant la societat, l’economia i l’empresa de forma ràpida i profunda, desdibuixant les fronteres entre l’esfera física, la digital i la biològica. També admet que la mateixa està provocant canvis a la societat que afecten els seus fonaments ètics i regulatoris.

Segons els economistes, Catalunya posseeix les bases i molts dels elements necessaris per ser un referent internacional en l’actual revolució digital, però té l’obligació ineludible d’adaptar-se a ella, afavorint la inclusió i transversalitat digital.

En relació a l’actualitat, el Col·legi d’Economistes de Catalunya vol manifestar la seva preocupació per la situació política que viu Catalunya i la resta de l’Estat i considera que cal extremar el rigor de les informacions i opinions de transcendència econòmica que s’emetin. En aquest context, reitera el seu posicionament en favor d’alternatives pactades i consensuades i argumenta que el futur passa per definir un projecte integrador que sigui engrescador i respectuós per a tots.

NP CEC-Nota Opinió Jornada Economistes 2017 Oct17