Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Bottini

La sede del Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC) en Barcelona ha acogido la conferencia "Catalunya compite. Tiempo de decidir, tiempo de sumar" a cargo de Gerard Esteva, presidente de la Unión de Federaciones Deportivas de Catalunya (UFEC). Moderado por Martí Garcia, miembro de la Comisión de Economía y Finanzas del Deporte del CEC, y presentado por Eduard Soler, tesorero de la Junta Gestora del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Esteva ha dado a conocer los detalles del programa "Catalunya compite" con el cual la UFEC pone al servicio del deporte catalán las deducciones fiscales que ostenta como entidad beneficiaria de la Ley de mecenazgo vigente actualmente en España. 

El proyecto de la UFEC, que recibe el apoyo de la Secretaría General del Deporte, tiene como objetivo hacer llegar a colaboradores y patrocinadores de los 12.500 clubs y más de 3 millones de deportistas catalanes los beneficios fiscales de las fundaciones para que puedan contar con rebajas fiscales de hasta el 75%.

NP CEC-Conferència UFEC_Catalunya Competeix 071015

O

La seu del Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC) a Barcelona ha acollit la conferència “Catalunya competeix. Temps de decidir, temps de sumar” a càrrec de Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). Moderat per Martí Garcia, membre de la Comissió d’Economia i Finances de l’Esport del CEC, i presentat per Eduard Soler, tresorer de la Junta Gestora del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Esteva ha donat a conèixer els detalls del programa “Catalunya competeix” amb el qual la UFEC posa al servei de l'esport català les deduccions fiscals que ostenta com a entitat beneficiària de la Llei de mecenatge vigent actualment a Espanya.

El projecte de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), que rep el suport de la Secretaria General de l’Esport, té com a objectiu fer arribar als col·laboradors i patrocinadors dels 12.500 clubs i més de 3 milions d’esportistes catalans els beneficis fiscals de les fundacions per tal que puguin comptar amb rebaixes fiscals de fins al 75%.

NP CEC-Conferència UFEC_Catalunya Competeix 071015

O