Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Notícies

Integra2, la xarxa de transport capil·lar a temperatura controlada del Grup Logista, ha aconseguit 22 certificats en el sistema de Qualitat IFS Logistics, després de ser auditat de forma independent i trobat conforme amb els requisits de la norma per Bureau Veritas.

IFS Logistics (International Featured Standards) va ser creada el 2003 per a auditar les activitats logístiques en el sector d’alimentació: transport, distribució i emmagatzematge. Cobreix totes les activitats de logística com la càrrega, la descàrrega i el transport, i pot aplicar-se a tots els mitjans de transport.

Integra2 ha certificat el seu transport terrestre i marítim, els seus principals mitjans de transport de alimentació. És la primera xarxa de transport que certifica més de 20 delegacions el mateix any. Totes les delegacions de la xarxa de Integra2 segueixen el mateix sistema de qualitat i operacions, procediments i requisits, si bé només s’han certificat aquelles delegacions que han afegit l’auditoria externa a l’auditoria interna que realitzen anualment.

El certificat és extensiu tant als Serveis Centrals de Integra2 com als centres operatius d’Alacant, Barcelona, ​​Burgos, Càceres, Ciudad Real, Girona, Granada, Las Palmas de Gran Canària, Lleó, Lisboa, Logronyo, Madrid, Mèrida, Pamplona, ​​Salamanca, Sevilla, Sòria, Toledo, València, Vitòria i Saragossa.